Shu Uemura Essence Absolue Nourishing Protective Oil 150 ml

HÅROLIE – INDPAKNING, DUFT

Shu Uemura Essence Absolue kommer i en klar plastikflaske med en fin sort pumpe. Den er pakket ind i en boks lavet af fleksibelt og farveløst materiale. Camellia blomster er indgraveret på blomsten. Designet er meget imponerende.

HAIR OIL – FORMEL OG PÅFØRING

Olien har en let gullig farve, semi-flydende og fedtet konsistens, mens aromaen vil slå benene væk under dig takket være ekstrakt fra camellia blomst.

HÅROLIE – KAPACITET OG EFFEKTIVITET

Shu Uemura Essence Absolue kommer i en kapacitet på 150 ml. Den er ekstremt effektiv da du kun behøver et par dråber for en påføring.

HÅROLIE – EFFEKTER:

  • boost af hårvækst 1
  • anti hårtab 1
  • anti dehydrering 4,5
  • dybdegående reparation 4
  • forskønnende virkning 5
  • hårbeskyttelse 5
SAMMENLAGT: 20,5

HÅROLIE – BESKRIVELSE OG INGREDIENSER

Selvom Shu Uemura Essence Absolue indeholder nogle flygtige silikoner og parfume, er den også rig på naturlig camellia olie. Det er dog en skam at der kun er en olie inkluderet. Lad os tage et nærmere kig på camellia olien.

Camellia olie er en ikke-fedtende olie med en dejlig duft og lys gul farve. Den har været kendt og værdsat i asiatisk kultur i årevis. Den består primært af omega-9 fedtsyrer (oliesyre). Den er ideel for hår med medium porøsitet – den mest normale hårtype. Camellia olie er rost for dens reparerende og nærende egenskaber. Den styrker og udglatter håret, og lindrer irritationer i hovedbunden.

Stort indhold af camellia olie garanterer omgående forbedring af hårets tilstand. Olien øger glansen og forhindrer dehydrering og krus. Hvis du påfører .Shu Uemura Essence Absolue i løbet af din styling om morgenen, vil den beskytte håret mod varme og forskellige mekaniske skader. Dit hår vil ikke blive skadet på grund af ugunstige vejrforhold. Aromaen forbliver på håret hele dagen. Det er derfor at mange kvinder bruger camellia olie som en naturlig parfume

HÅROLIE – PÅFØRINGSMETODE

Påføring af Shu Uemura Essence Absolue er meget simpel: et par dråber skal påføres til tørt eller fugtigt hår; rens ikke ud. Hvis dit hår er meget dehydreret, kan du påføre Shu Uemura Essence Absolue flere gange om dagen.