OROFLUIDO Original Elixir

HÅROLIE – INDPAKNING, DUFT

Orofluido hair oil kommer i en smal glasflaske sikret med en sort plastikprop. Flasken ser fin ud og er dekoreret med orientalske mønstre. Desværre er der ingen applikator. Orofluido oil har en intens, sød aroma.

HÅROLIE – FORMUL OG PÅFØRING

Orofluido oil har en tung, semi-flydende formel og en mørk gul farve. Du påfører den direkte til håndfladerne. Det er svært – du kan fedte dit tøj. For at gøre ting værre, når der er lidt olie tilbage i flasken, så er det svært at tage ud.

HÅROLIE – KAPACITET OG EFFEKTIVITET

Orofluido hair oil kommer i en kapacitet på 50 ml og er (desværre) ineffektiv. Det er umuligt at bruge den til sidste dråbe da den mangler en dispenser.

HÅROLIE – EFFEKTER:

  • boost af hårvækst 0
  • anti hårtab 0
  • anti dehydrering 4
  • dybdegående reparation 3
  • forskønnende virkning 3
  • hårbeskyttelse 3
SAMMENLAGT: 13

HÅROLIE – BESKRIVELSE OG INGREDIENSER

Ud over silikoner, konserveringsstoffer, parfume og farvestoffer, så indeholder Orofluido hair oil 3 værdifulde olier; arganolie, hørfrøolie og papyrus olie. Den store koncentration af olier giver produktet en delikat reparerende kraft. De talrige silikoner forbedrer udseendet af din frisure lige efter påføring.

Arganolie beskytter under varmestyling og skærmer mod høje temperaturer ved glattejern og føntørrere. Det er en effektiv plejende olie der danner et beskyttende lag på håret.

Hørfrø olie fremhæver håret tilstand og sløver aldringsprocesserne takket være et stort indhold af vitamin E. Det skærmer håret fra UV-stråling og bevarer fugten.

Papyrus olie beskytter håret fra virkningen af frie radikaler, giver blødhed, øger volumen, løfter blidt rødderne. Det udglatter også leverer elasticitet.

Orofluido hair oil er et ideelt stylingprodukt. Det virker når du ønsker at intensivere glansen og få håret til at se perfekt ud. Desværre formår det ikke at give en fuld reparerende behandling.

HÅROLIE – PÅFØRINGSMETODE

Orofluido hair oil er et leave-in produkt. Du kan påføre det til tørt hår før eller efter styling såvel som til fugtigt hår efter vask.