Moroccanoil Luminous Hairspray

HÅROLIE – INDPAKNING, DUFT

Moroccanoil Luminous Hairspray kommer i en mørk glasflaske med forstøver. Indpakningen er pæn og ser bedre ud end andre Moroccanoil klassiske flade flasker. Pumpens udløser er af plastik og malet med en sølvfarve. Efter længere tids brug, kommer farven af og applikatoren ser en smule hygiejnisk ud. Moroccanoil Luminous Hairspray har en behagelig aroma der bliver længe på håret.

HÅROLIE – FORMEL OG PÅFØRING

Moroccanoil Luminous Hairspray er en semi-flydende og farveløs formel. Sprayformen gør påføring nemmere; du kan bruge den på alle tidspunkter og steder.

HÅROLIE – KAPACITET OG EFFEKTIVITET

Moroccanoil Luminous Hairspray har en kapacitet på 100 ml. Olien løber hurtigt tør da du kan spraye den på flere gange om dagen. Den varer op til 6 ugers brug.

HÅROLIE – EFFEKTER:

  • boost af hårvækst 0
  • anti hårtab 0
  • anti dehydrering 3,5
  • dybdegående reparation 2
  • forskønnende virkning 4
  • hårbeskyttelse 4
SAMMENLAGT: 13,5

HÅROLIE – BESKRIVELSE OG INGREDIENSER

Moroccanoil Luminous Hairspray skal forskønne dit hår. Det er dedikeret til kvinder der unødvendigt kæmper med glansløst og viltert hår. Denne hårtype har ofte en nusset farve. Moroccanoil Luminous Hairspray opfrisker håret og fremhæver den naturlige hårfarve. Den fremhæver også intensiteten ved farvebehandlet hår.

Produktet indeholder kun en naturlig olie (arganolie). Moroccanoil Luminous Hairspray indeholder en masse silikoner (de er ansvarlige for glans ved at dække håret). For at gøre tingene være, er indholdet af alkohol også skadeligt – det skader og dehydrerer håret. Moroccanoil Luminous Hairspray fremhæver hårets udseende og glans, men hvis du bruger det over længere tid, kan det dehydrere og tynge dit hår ned.

HÅROLIE – PÅFØRINGSMETODE

Moroccanoil Luminous Hairspray er meget nem at påføre: spray det på fugtigt eller føntørret hår. Produktet vil skærme mod høje temperaturer og skadelige UV-stråler. Du kan bruge det et par gangen om dagen for smuk glans og udseende.