Kshir Pak Vidhi, Sesa Oil

HÅROLIE – INDPAKNING, DUFT

Sesa er en hårolie der kommer i en meget simpel og ikke så imponerende flaske. Mælkehvid plastik og stor rød prop. Kun den gyldne etiket er en smule pæn. Aroma er ikke fantastisk. Den er meget intens og urteagtig – ikke så behagelig. Hvis du bruger olien ofte, vil duften forblive på håret.

HÅROLIE – FORMEL OG PÅFØRING

Sesa er en semi-flydende olie, næsten vandet. Du skal lære at påføre den til håret uden at spilde (Sesa Oil har ingen applikator eller pumpe). Du hælder olien direkte på håndfladerne fra flasken og fordeler det i håret og i hovedbunden.

HÅROLIE – KAPACITET OG EFFEKTIVITET

Sesa hair oil indeholder 90 ml og bør vare til 2-3 måneders brug. Dem der er nye inden for hår oliering skal huske på at olien ikke har nogen applikator, og derfor kan den spilde under påføringen. Som konsekvens, kan den løbe tør hurtigere.

HÅROLIE – EFFEKTER:

  • boost af hårvækst 4
  • anti hårtab 4,5
  • anti dehydrering 4
  • dybdegående reparation 4
  • forskønnende virkning 3
  • hårbeskyttelse 3
SAMMENLAGT 22,5

HÅROLIE – BESKRIVELSE OG INGREDIENSER

Sesa hair oil er blevet lavet til at udfylde nogle specielle opgaver. Den er valgt af kvinder og mænd der har problemer med skaldethed og overdreven hårtab. Hvis den påføres hyppigt, gør den håret tykkere ved at stimulere hårsækkene og få håret til at vokse. Hvis du bruger Sesa oil vil du nyde væksten af baby-hår – nye hår i udtyndende områder.

Virkningen af Sesa hair oil er baseret på Ayurveda – østlig medicin og filosofi. Den er lavet af indiske urter, mælkeproteiner og naturlige olier. Tricket med at kombinere disse ingredienser kaldes for Kshir Pak Vidhi i Ayurveda.

Du kan påføre Sesa oil til håret såvel som hovedbunden. Masser blidt hovedbunden under oliering for at stimulere hårsækkene og fremhæve virkningen af olier og urter.

Indisk Sesa behandling indeholder bhringraj olie og nilibhrungandi olie der virker direkte på hårsækkene – det fremmer hårvæksten og forebygger hårtab.

Hvedeolie er en kilde til vitamin E, som er ekstremt værdifuld for håret. Det fremhæver processerne i vævet og sløver aldringsprocesserne.

Kokosolie er en base for indiske urter der er inkluderet i Sesa olien. Den skærmer også håret fra skader og den skadelige virkning af vejrforhold. Sesamolie bugner af vitamin B og en række mineraler der er nødvendige for ordentlig og sund vækst af håret.

HÅROLIE – PÅFØRINGSMETODE

Sesaolie gnides ind i hovedbund og fordeles ligeligt på håret. Det bliver på i flere timer eller natten over. Derefter skal det vaskes af med en blid shampoo uden SLS og SLES. Desværre kan Sesa hair oil ikke påføres til tørt hår efter vask og føntørring. Den er diskvalificeret på grund af aromaen og den vandede formel.