Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil

HÅROLIE – INDPAKNING, DUFT

Simpel glasflaske, den mest elegante af alle indiske produkter og olier tilgængelige på markedet. Olie – dedikeret til reparation af håret – forebygger hårtab. Meget intens, ubehagelig aroma.

HÅROLIE – FORMEL OG PÅFØRING

Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil er meget vandet, den har en honningagtig og gylden farve. Den er udstyret med en glaspipette – desværre måler den kun ud til en ⅓ af pipetten. På grund af den vandede konsistens af Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil, er det svært at påføre og den løber ned af hovedbunden indtil du får styr på teknikken.

HÅROLIE – KAPACITET OG EFFEKTIVITET

100 ml flasken varer længe da olien kun bruges til behandling af hovedbunden. Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil passer ikke til pleje og styling af håret hver dag.

HÅROLIE – EFFEKTER:

  • boost af hårvækst 4,5
  • anti hårtab 4,5
  • anti dehydrering 4
  • dybdegående reparation 4
  • forskønnende virkning 3
  • hårbeskyttelse 3
SAMMENLAGT 23

HÅROLIE – BESKRIVELSE OG INGREDIENSER

Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil er en blanding af indiske urter og naturlige olier der er værdsat af østlig filosofi og medicin – Ayurveda. Produkternes opgave er at hæmme hårtab og stimulere hårvækst. Brahmi, bhringraj og amlaurter har været brugt i hår- og hudpleje såvel som behandlinger af forskellige lidelser i årevis. De anses for at være hellige i Indien. Disse urter lægges i blød i naturlige olier for at udløse deres egenskaber og berige olierne. Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil indeholder amla, brahmi og bhringraj som bliver fremhævet af et par olier, inklusiv: sesamolie (beskytter håret og bevarer vandet), kokosolie (tilføjer flot glans, hjælper med at genopbygge hårstrukturen), castorolie (fremhæver hårvækst og definerer hårfarve), rosmarin olie (booster hårvækst, har antiseptiske og antibakterielle egenskaber, lindrer irritationer), gulerodsfrø olie (hæmmer hårets aldringsprocesser). Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil har blevet lavet til at styrke hårsækkene, stimulerer hudens mikrocirkulation og fremmer hårvæksten såvel som stopper håret fra at falde ud. Olien udfylder perfekt dens rolle. Desværre vil den ikke virke som en leave-in beskyttende balsam. Det er for vandet og lugter for dårligt.

HÅROLIE – PÅFØRINGSMETODE

Khadi Pure Ayurvedic Vitalising Hair Oil skal masseres ind i håret og hovedbunden, to timer før hårvask. Husk at bruge omkring 5 ml af olien – større mængder kan tynge håret ned. Hvis du har ekstremt skadet hår, kan du lade olien sidde i hele natten og vaske det ud om morgenen.