Garnier Fructis Oil-In-Spray

HÅROLIE – INDPAKNING, DUFT

Produktet kommer i en aluminiumflaske og ligner en spray-deodorant eller hårmousse. Den har en meget sød og frugtagtig aroma.

HÅROLIE – FORMEL OG PÅFØRING

Garnier Fructis Oil-In-Spray kommer i en aluminiumflaske. Den har en flydende formel men bliver til en mist i det øjeblik du sprayer den. Denne form for olie er kendt som en tør olie. Du sprayer forsigtigt produktet, derfor er olierne der er inkluderet i produktet hurtigt absorberet.

HÅROLIE – KAPACITET OG EFFEKTIVITET

Garnier Fructis Oil-In-Spray har en kapacitet på 150 ml. Den varer ikke længe på grund af påføringsmetoden (forstøver-flaske).

HÅROLIE – EFFEKTER:

  • boost af hårvækst 0
  • anti hårtab 0
  • anti dehydrering 2
  • dybdegående reparation 2
  • beautifying action 3
  • hårbeskyttelse 2
SAMMENLAGT: 9

HÅROLIE – BESKRIVELSE OG INGREDIENSER

Garnier Fructis Oil-In-Spray indeholder 3 naturlige olier: mangeolie, abrikosolie og sød mandelolie. Olierne er lavet af en række vitaminer der giver håret reparation og beskyttelse. Mango olie ineholder masser af vitaminer der er essentielle for sundt hår (f.eks. B, C og E). Abrikosolie er kendt for dens beskyttende egenskaber. Den indeholder vitamin A, B og E, og styrker håret samt giver bounce. Sød mandelolie garanteret ordentlig fugtning og giver fantastisk glans.

Desværre plejer Garnier Fructis Oil-In-Spray knapt nok håret – det er på grund af den store procentdel af alkoholer og en mindre mængde af olier. Talrige silikoner forbedrer hårets tilstand og fremhæver dets glans i et øjeblik. Det vil hverken fikse eller genopbygge håret. Comedogene og dehydrerende ingredienser forstyrrer virkningen af olierne.

HÅROLIE – PÅFØRINGSMETODE

Garnier Fructis Oil-In-Spray bør sprayes på håret før styling. Det vil gøre det nemmere. Du kan også bruge det flere gange gennem dagen – hvornår end du føler at dit hår har mistet dets fugt, glans og pleje.