Dove Pure Care Dry Oil Nourishing Treatment With African Macadamia Oil

HÅROLIE – INDPAKNING, DUFT

Dove Pure Care Dry Oil Nourishing Treatment er en af to olie-versioner fra Pure Care-linjen. Produktet kommer i en fin, klar glasflaske med forstøver. Den ser pæn og elegant ud. Den solide flaske viser at producenten tænker både på kunden og på produktet. Dove Pure Care Dry Oil har en meget intens, sød aroma, som nogle af jer muligvis ikke vil kunne lide.

HÅROLIE – FORMEL OG PÅFØRING

Dove Dry Oil Nourishing Treatment er en semi-flydende olieagtig substans. At fordele den på håret er let takket være formlen.

HÅROLIE – KAPACITET OG EFFEKTIVITET

Dove Dry Oil Nourishing Treatment kommer i en kapacitet på 100 ml. Til sammenligning med andre olier, er den ret effektiv. Pumpen løber fint men den kan godt sidde fast af og til.

HÅROLIE – EFFEKTER:

  • boost af hårvækst 0
  • anti hårtab 0
  • anti dehydrering 4
  • dybdegående reparation 2
  • forskønnende virkning 3,5
  • hårbeskyttelse 3
SAMMENLAGT: 12,5

HÅROLIE – BESKRIVELSE OG INGREDIENSER

Ud over macadamia olie, inkluderer Dove oil kokosolie, sød mandelolie, palmeolie og solsikkeolie. Desværre er disse værdifulde olier i selskab med mineralske olier der er skadelige for håret, og benzylalkohol der dehydrerer og kan forårsage irritationer. For at gøre tingene værre, indeholder Dove oil talrige parfumestoffer. Som resultat, passer den ikke til oliering af hovedbunden. På den anden side, giver den en perfekt beskyttelse af tørt og glansløst hår. Den vil være perfekt for hår med medium og høj porøsitet. Den vil tage sig af glansløst hår, tæmme viltre lokker, lette frisering og forebygge krus.

Macadamia oil absorberes rigtig godt. Det sløver aldringsprocesserne og tynger ikke håret ned.

Kokosolie skærmer håret fra ugunstige vejrforhold og danner et delikat beskyttende lag på håret der vil fremhæve hårets glans.

Sød mandelolie er meget mild. Det blødgør håret og beskytter mod forskellige toksiner.

Palmeolie tilbyder reparerende egenskaber, fugter blidt og beskytter mod skader.

Kombinationen af disse olier gør Dove oil til et effektivt forskønnende og beskyttende produkt. Det nærer blidt. Desværre kan du ikke bruge det til at oilere hovedbunden.

HÅROLIE – PÅFØRINGSMETODE

Dove Pure Care Dry Oil Nourishing Treatment kan bruges på tre måder:

  • fordel det på fugtigt hår lige efter vask
  • påfør det før hårvask og lad det sidde i omkring 30 minutter (påføring i form af en maske)
  • påfør det på tørt hår som et tæmmende produkt for daglig hårpleje