Davines Authentic Replenishing Butter

HÅROLIE – INDPAKNING, DUFT

Davines Authentic Replenishing Butter er en olie i form af en smør. Den kommer i en rustik men charmerende krukke med en fin, monokrom etiket og en top dekoreret med plantedesign. Krukken er meget fin og vil helt sikkert virke som dekoration på ethvert badeværelse. Aromaen er indtagende. Du kan dufte en udpræget note af citrus såvel som rose, neroli og opfriskende eucalyptus.

HÅROLIE – FORMEL OG PÅFØRING

Meget lig de fleste olier for hår med lav porøsitet, er Davines Authentic Replenishing Butter også solid. Denne tykke olie varmer op ved kontakt med huden. Før påføringen, så gnid det ind mellem dine håndflader så det forvandler sig til en semi-flydende formel.

HÅROLIE – KAPACITET OG EFFEKTIVITET

Davines Authentic Replenishing Butter tilbyder en kapacitet på 200 ml. Hvis du bruger den eksklusivt i hårpleje, vil den vare længe. Dog kan smørret også påføres til kroppen og ansigtet, og dermed løber man hurtigere tør.

HÅROLIE – EFFEKTIVITET:

  • boost af hårvækst 0
  • anti hårtab 2
  • anti dehydrering 4
  • dybdegående reparation 4
  • forskønnende virkning 4
  • hårbeskyttelse 4
SAMMENLAGT: 18

HÅROLIE – BESKRIVELSE OG INGREDIENSER

Davines Authentic Replenishing Butter består af ingredienser der er næsten 100% naturlige. Dens mission er at nære og reparere dit hår og hovedbund. Takket være naturlige essentielle olier, samt smuk og langvarig aroma der bliver på dit hår.

Ud over parfume, indeholder Davines Authentic Replenishing Butter aktive ingredienser inklusiv naturlige olier, f.eks. sheasmør, jojobaolie, sesamolie og saflorolie. Det er vigtigt at beskrive fordelene for håret:

  • Sheasmør – den primære ingrediens i Davines produkt, som er ansvarlig for en solid konsistens. Sheasmør reparerer og nærer håret, og skærmer det fra skadelige effekter af vejrforhold.
  • Sesamolie – forebygger dehydrering af hår og huden, sløver aldringsprocesser
  • Jojobaolie – kan fremme hårvæksten, understøtte cellefornyelsen og balancere processerne i hovedbunden takket være squalen
  • Saflorolie – meget eksklusiv olie; værdsat for foryngende egenskaber. Den beskytter håret og huden, bevarer fugten, tilføjer elasticitet og bounce.

Takket være naturlige olier og ingredienser frie for parabener, silikoner, comedogene ingredienser, kan du påføre produktet både til håret og hovedbunden. Som resultat, vil kvinder med hår med lav porøsitet frit kunne bruge Davines smør til at give deres hår næring og reparation. Når du beslutter dig for et Davines produkt, skal du huske på at det ikke vil virke for alle hårtyper.

HÅROLIE – PÅFØRINGSMETODE

Authentic Replenishing Butter kan påføres til tørt hår før vask – lad det sidde i 5 minutter og vask det ud med en mild shampoo. Du kan også bruge Davines smør for en hår oliering natten over: påfør til hår og hovedbunden, lad det sidde i hele natten og vask det ud om morgenen.